Zijn Rick en Gaby nu echt een koppel?!

De Bachelorette zit er inmiddels op, alle afleveringen zijn uitgezonden en het is duidelijk dat Gaby niet de liefde van haar leven heeft weten te vinden in Zuid Afrika. Toch hebben we heel wat vuurwerk gezien het afgelopen seizoen. Zo leek het in de eerste twee afleveringen al raak te zijn, en sloeg de vonk volgens kijkers over tussen de blondine en niet een kandidaat, maar Rick Brandsteder.

Gaby zat met 18 single mannen in het zonnige en prachtige Zuid Afrika. Joey kwam als grote winnaar uit de bus, maar ook hebben we kunnen zien dat de relatie helaas geen stand heeft gehouden tussen de twee. Sterker nog, de winnaar van De Bachelorette hoeft de blondine nooit meer te zien. En ook zij gooit op haar beurt met modder naar de Limburger.

Helaas is het dus met geen van de kandidaten iets geworden. Maar al gauw kwam de ‘roddel’ dat Gaby iets met Rick Brandsteder zou hebben. Rich reageert hier nu op.

Het verbaast hem echter niet dat de roddels zijn ontstaan. ‘Ach weet je, het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van alles gesuggereerd’, aldus Brandsteder. ‘Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan. Dan hebben we er dus wel voor gezorgd dat het goed overkomt samen.’