Zijn motor stond in brand, je staat versteld als je ziet waarmee hij zijn motorbrand blust

We weten inmiddels allemaal dat bier tot vele wonderen in staat is, van het aantrekkelijker maken van u voor vrouwen tot het verbeteren van uw mannelijkheid, tot een heerlijke smaak.

Maar nu is er nog iets dat je aan de lijst kunt toevoegen: bier is perfect om vuur te blussen. Dat is wat een Duitse man ontdekte toen hij met alleen het pakje bier in zijn auto een catastrofe heeft voorkomen.

Zonder brandblusser kwam hij met de beste oplossing die hij kon bedenken: hij gebruikte de bierflessen om het vuur te blussen.

Het lijkt een slecht idee om brandbare alcohol op een vuur te gieten, maar bier is meestal water, dus het deed de truc. (En hoezeer we er meestal ook tegen zijn om ergens anders dan in de mond bier uit te schenken, de bieren namen er een voor het team en gingen niet tevergeefs ten onder.)

Hoe vreemd dit verhaal ook lijkt, het was echt het beste scenario: het slimme improviseren van de man heeft de auto waarschijnlijk gered van verdere schade. Volgens t-online noemde de politie de oplossing “perfect”, en AP zegt dat de brandweerlieden die op de plaats delict arriveerden, niets meer hoefde te doen.

Weer een crisis voorkomen door bier!

Moraal van het verhaal: houd altijd een kistje bier bij de hand voor noodgevallen!

Deel dit gekke verhaal!