Wat is er met Aukje van Ginneken gebeurd na GTST?

Aukje van Ginneken maakt in 1999 haar debuut in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Tot 2003 vertolkte ze de rol van Charlie Fischer, waarna Lieke van Lexmond (38) deze rol op zich nam. De inmiddels 38-jarige Aukje is tegenwoordig minder in de spotlight, maar niet minder actief.

Aukje heeft haar kinderwens in vervulling laten gaan. Samen met haar man Sander Jansen heeft ze drie kinderen gekregen: één zoontje en twee dochtertjes. Nadat ze in 2006 van haar eerste kindje is bevallen, besluit ze hier een boek over te schrijven. In het boek Baby beschreef ze haar zwangerschap en bevalling.

Wie denkt dat Aukje tegenwoordig een stay at home-mom is, heeft het goed mis. Zo heeft ze in het verleden flink wat rolletjes gespeeld en was ze in enkele animatie-series te horen, waaronder Winx. Tegenwoordig heeft Aukje het over een hele andere boeg gegooid en is ze werkzaam als zwangerschapsdocent. “Zwangerschappen hebben mij altijd gefascineerd”, zo valt te lezen op de site van verloskundighuis. “Ik wil dolgraag iets voor zwangere vrouwen betekenen in deze bijzondere fase van hun leven.”