Vrouw wordt wakker na 21 dagen coma en beviel intussen van baby – hoort daarna: “Wil je met me trouwen?”

Diana Paola Angola was 21 weken zwanger toen ze in allerijl werd opgenomen in het ziekenhuis met COVID-19.

Haar toestand was kritiek en de jonge vrouw werd in een kunstmatige coma gehouden voor 21 dagen. Tijdens haar coma voerden de artsen een keizersnede uit.

Diana’s baby werd 14 weken te vroeg geboren en was afhankelijk van de zorgen en expertise van de dokters.

Het was Diana’s tweede kind. Eerder had ze al een 8-jarig dochtertje die eveneens positief testte voor het virus. Maar ze herstelde snel.


youtube

Na 21 dagen ontwaakte Diana uit haar coma, en ontdekte ze dat ze tijdens die periode was bevallen van haar prachtige kindje. Ondanks de vroeggeboorte stelde ze het goed.

Toen Diana het ziekenhuis mocht verlaten, wist ze niet voor wat een verrassing ze stond.

Haar partner Jefferson Riascos Echeverry verrastte haar met een wachtzaal vol verpleegsters en dokters en hield een brief in zijn hand waarop stond “wil je met me trouwen?”


Youtube

Het koppel is al 13 jaar samen en na wat Diana heeft meegemaakt, wilde hij niet alleen trouwen met haar, maar deed dat ook nog op de meest romantische manier.

Hij had bloemen bij zich en een prachtige ring om te vragen aan Diana, die nog steeds te zwak was om te wandelen en een rolstoel moest gebruiken.

Diana aanvaardde het huwelijksverzoek en beschrijft haar man dan ook als een echte prachtige man. Ze was helemaal verrast, want “we dachten niet meer aan huwen”.

Overmand door emoties bedankte Diana de medische staf om zo goed te zorgen voor haar en haar baby.

Jefferson zegt dat hij “dankbaar is aan God en de maagd Maria” en dat hij ernaar uitkeek om herenigd te worden met zijn gezinnetje.

We wensen dit koppel het allerbeste, een goede gezondheid in hun toekomst als echtpaar.