Vrienden sluiten zich aan om een speciale bril te kopen voor een vriend die geen kleur kan zien – dan blokkeren tranen van vreugde bijna zijn zicht

Maak je klaar om te huilen van vreugde, deze vrienden verenigen zich om een speciale bril te halen voor hun vriend die geen kleur kan zien en hij breekt meteen in tranen uit. Het is echt een verbazingwekkend moment, want hun hele vriendengroep wordt in tranen gebracht door het krachtige gebaar.

Als hij eindelijk voor het eerst kleur ziet, kan hij zijn ogen niet geloven, dit is een verjaardagscadeau dat hij nooit zal vergeten!

Al zijn vrienden gooiden in om deze kleurenblinde tienerbril EmChroma voor zijn verjaardag te kopen, maar er is geen garantie…Francis is een tienerjongen die kleurenblind is, gelukkig voor hem heeft hij een grote groep vrienden die elkaar steunen. Afgelopen zomer kwamen 30 van zijn beste vrienden bij elkaar om hem de verjaardagsverrassing van zijn leven te geven.

“Je denkt niet echt na over het verschil tussen rood en groen, en hoe mooi opvallend dat ook is. Hij ziet dat allemaal als bruin en hij is zo’n aardig persoon en heeft een hart van goud, dat wilde ik gewoon met hem kunnen delen.” Zei een andere vriendin toen ze de tranen in bedwang hield.

Francis heeft ‘s werelds beste vriendengroep, pak wat zakdoeken en maak je gereed voor een goede huilpartij voordat je de video hieronder bekijkt!