Vader probeert verschillende methoden om peuter groenten te laten eten – Als ze allemaal falen, eet ze alles ineens op.

Het is niet gemakkelijk om een ouder te zijn, maar niemand heeft gezegd dat het niet leuk kon zijn!
Veel van het ouderschap is gewoon leren onderweg. Hoewel boeken hun best doen om ouders op de beste manieren te begeleiden, is er echt geen goede of slechte manier om het te doen. Het belangrijkste is om je kinderen lief te hebben, te verzorgen en te beschermen.

Zolang je je best doet om van je kleine mensen de beste grote mensen te maken die ze kunnen zijn, heb je de helft van de (nooit eindigende) strijd gestreden.

In het nieuwe tijdperk van technologie en sociale media hebben ouders meer middelen dan ooit om hen te ondersteunen in hun reis. Niet alleen zijn er tips en trucs beschikbaar, maar een gemeenschap is dat ook altijd. Het is een manier om ons allemaal gerust te stellen dat we niet alleen zijn. Er is altijd wel een andere ouder die moeite heeft om zijn of haar kind naar bed te krijgen of om zelf gebruik te maken van de badkamer.

Sommige van deze video’s zijn hilarisch. Als je een ouder kent die wat hulp nodig heeft of gewoon een goede lach kan gebruiken, deel dan een aantal van deze video’s met hen. Ze zullen je zeker bedanken!
Een van die video’s die je kunt delen is door een vader uit Nieuw-Zeeland. Deze vader van drie heeft veel oefening gehad. Hij heeft besloten om zijn kennis en ervaring met de wereld te delen via zijn YouTube-kanaal, “How to DAD”.

Zijn video’s brengen zeker een glimlach op je gezicht en zullen je in een mum van tijd laten lachen. Het beste is dat veel van de komedie ongepland is! Kinderen die kinderen zijn kunnen voor een aantal zeer komische optredens zorgen. De kijkers lijken dat ook te denken. Hij heeft een half miljoen abonnees en zijn video’s hebben meer dan 55 miljoen keer bekeken! Indrukwekkend is een beetje een understatement.

In deze specifieke video genaamd “HOW TO GET A TODDLER TO EAT VEGETABLES”, probeert de vader zijn kijkers te laten zien hoe je je kleintjes deze gezonde dingen kunt laten eten. Dit is natuurlijk nooit een gemakkelijke taak.

Het is al meteen duidelijk dat zijn dochter niet erg geïnteresseerd is in het eten. Als hij het bord met wortels en broccoli voor haar neerlegt, staart ze er gewoon naar. Het is hilarisch. Ze heeft geen interesse in welke capriolen hij ook van plan is te gebruiken.

Bekijk de hilarische video hieronder