Tatjana is terug van weggeweest!

Tatjana Simic is terug! Op Instagram dan hè? Want het was de laatste tijd een beetje stil rond ‘Tati’. Maar die misère is voorbij. Hoezee!

Tatjana Simic is toch wel één van de hoogtepunten van onze tienerjaren. Als de heerlijk ontwapenende Kees in Flodder, of op één van haar eigen kalenders: wij zagen Tati altijd graag. En nog steeds! Al maakten we ons de afgelopen tijd een beetje zorgen: Tatjana postte namelijk bijna geen foto’s meer (en met name van zichzelf) op Instagram.

En dat had ook een beetje een reden. Toen we met z’n allen in de coronalockdown zaten, was Tatjana door een Nederlands showbizz-programma gevraagd om wat te vertellen over de lockdown in Monaco. Die was namelijk best wel streng. Maar toen het aanwezige publiek instemmend knikte met dat dat wel behoorlijk streng klonk, werd Tatjana behoorlijk gefileerd door de presentator.

Die vond namelijk dat we niet moesten doen alsof Tatjana zielig was, aangezien zij opgesloten zat in haar. miljoenenappartement, terwijl anderen hun huis niet meer konden betalen. Is ook wel een beetje zo, maar toch: Tatjana was niet zelf met haar verhaal aan komen leuren om even te vertellen hoe zielig ze was. Ze was gevraagd door het programma en deed precies wat haar gevraagd was. Dus een beetje lullig was deze sneer wel.

Klaar mee

Vond Tatjana zelf ook. Die liet namelijk in een reactie weten dat ze niks meer met de showbizzwereld te maken wilde hebben: “Iedereen heeft altijd maar een mening over me kunnen hebben: ik ben er klaar mee!” En voegde direct de daad bij het woord, want we hebben een hele tijd teken van leven gezien. Tot nu!

Gisteren postte Tatjana namelijk twee zonnige kiekjes (waarschijnlijk vanuit Monaco) waarop te zien is dat ze nog net zo straalt als in onze tienerjaren. Want laten we eerlijk zijn: zie jij een vrouw van tegen de 60 op deze foto’s? Wij niet namelijk. Kijk zelf maar: