Tanja Jess stond doodsangsten uit tijdens opnames GTST-cliff

Tanja Jess (53) speelde jaren Bowien Galema in het populaire ‘GTST’. In 2000 kwam er een einde aan haar tijd bij Nederlands langslopende soap, maar niet voordat ze op theatrale afscheid nam van de rol. Hoewel de scène waarmee ze dat deed behoorlijk spectaculair was, heeft de actrice minder fijne gevoelens overgehouden aan de opnames…

In Goede Tijden, Zomer Tijden blikken Tanja en tegenspeler Erik de Vogel terug op haar laatste momenten in de soap. Het personage van de actrice kwam in Finland na een bloedstollende achtervolging om het leven door een val van een klif. Voor de daadwerkelijke val was een stuntman geregeld, maar Tanja zelf moest ook een aantal takes doen terwijl ze aan de rots hing.

Hoewel Erik beweert dat ze goed vastzat herinnert Tanja zich dat anders, die via haar Instagram ( https://www.instagram.com/tanjajess/ ) een kijkje in haar leven geeft. “Er was maar één touw en een tuigje. De jongen die de soep kookte stond daar en hield het touw vast”, lacht ze. “Het was traumatisch”.

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics en Eijkerkamp.

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn soapveteraan Bartho Braat en Everon Jackson Hooi te gast en zij onthullen een flinke spoiler…

Bron: RTL NIEUWS