Sylvie deelt kiekjes van over the top vrijgezellenfeest

Corona mag dan roet gooien in het Italiaanse eten dat Sylvie waarschijnlijk zou laten serveren op haar sprookjeshuwelijk, dat betekent niet dat er geen vrijgezellenfeest voor haar op de planning staat. Haar vriendinnen uit Hamburg hebben haar ontvoerd voor een over the top feestje in een luxe hotel.

‘Hier gaan we dan! Vrijgezellenweekend met mijn meiden’, schrijft La Meis bij één van de kiekjes die ze alvast met de buitenwereld heeft gedeeld. Haar vriendinnen hebben niet alleen één van haar favoriete hotels geregeld voor het weekend, maar ook een roze limousine zodat Sylvie in stijl vervoerd kan worden. Uiteraard mag een fotoshoot niet ontbreken, zoals je op onderstaande foto’s kunt zien.

Sylvie vertelde eerder aan het Duitse Bunte dat de huwelijksplannen vooralsnog zijn opgeschort. De twee zouden eigenlijk in juni trouwen, met Italië als locatie. Dat land is alleen zo zwaar getroffen door de coronacrisis dat dat niet zo verstandig is. “Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar andere personen en ondernemingen worden momenteel harder getroffen dan wij”, vertelt La Meis.