Rogier laat weer van zich horen met een duidelijke boodschap

Zijn relatieperikelen laten Rogier Smit (46) ongetwijfeld niet in de koude kleren zitten. De kringloopkoning was om middernacht nog wakker en besloot om zijn gedachten eens te delen met zijn volgers op social media. Dat doet ‘ie met een duidelijke boodschap.

Of de tekst rechtstreeks is gericht aan zijn volgers, de media of zijn momenteel niet zo geliefde Frank is niet bekend, maar de boodschap is in ieder geval helder. ‘Never judge a book by it’s cover’, schrijft Rogier op zijn Stories. ‘Because if you would really know the story behind it all… PS. It’s your choice and I respect that too. Sweet dreams.’

Met andere woorden: als je niet weet hoe het echt zit, moet je je er lekker buiten houden. Het is overigens weer voor het eerst dat Rogier van zich laat horen over dit onderwerp, nadat RTL het ruziënde koppel eerder vriendelijk had verzocht om de hun problemen binnenskamers te houden.

Het leek er deze week zelfs sterk op dat het mateloos populaire tv-duo afstevende op een definitieve relatiebreuk. Frank heeft zijn optrekje in Frankrijk inmiddels verlaten om weer terug te keren naar Nederland en blijft de breuk ontkennen.