Rico Verhoeven staat stil bij 60ste verjaardag overleden vader

Het is een moeilijke dag voor Rico Verhoeven (31). De kickbokser staat stil bij wat de 60ste verjaardag van zijn vader had moeten zijn. Jos Verhoeven had de ziekte van Alzheimer en overleed in 2017.

‘Je 60ste verjaardag. Dat is een mijlpaal’, schrijft Rico bij twee foto’s. ‘Ik hoop dat je daarboven een feestje viert. Wij vieren het hier beneden. Je bent altijd in mijn gedachten, heb een fijne dag. Ik hou van je’.

Rico maakte in 2017 zelf bekend dat zijn vader is overleden. ‘Gisteren heeft hij besloten te stoppen met vechten’, schreef hij destijds. ‘Hij was sterk, trots en koppig maar dit was een keuze waar hij goed over na heeft gedacht. Om die reden heb ik niks anders dan respect voor hem en zijn keuze. Pap, we hebben veel voor onze kiezen gehad maar ik zal altijd van je blijven houden en zal je altijd missen uit de grond van mijn hart. Ik mis je.’