Pestkoppen bespotten haar “walgelijke” benen – dan maakt ze een close-up foto en snoert hen de mond

Voor mij is iedereen even waardevol en verdient iedereen het om geliefd te zijn, ongeacht het uiterlijk. Maar er zijn ook mensen die het leuk vinden om op anderen neer te kijken en anderen te pesten. Precies dat soort mensen kwam Jacqueline Adan onlangs tegen. Ze had echter een antwoord voor haar pestkoppen waarmee ze hen de mond snoerde. De Amerikaanse Jacqueline Adan heeft lang geworsteld met haar gewicht. Niet lang geleden woog ze meer dan 220kg.

Maar ze slaagde erin om haar eetgewoonten te veranderen en begon te sporten. Nu is ze meer dan 150 kg afgevallen – een geweldige prestatie!

Als je echter snel afvalt, krimpt je huid niet terug naar de nieuwe omvang van je lichaam. De huid gaat hangen. Dat is precies wat er bij Jacqueline gebeurde. Naarmate ze afviel, werd haar huid alsmaar slapper. In eerste instantie, maakte Jacqueline zich zorgen over haar overtollige huid, met name bij haar benen. Maar later besloot ze dat het geen belemmering mocht vormen.

Na het verliezen van zoveel gewicht, durfde Jacqueline voor het eerst sinds lange tijd een badpak aan tijdens een vakantie. Maar toen ze naar het hotelzwembad ging, kwam Jacqueline een aantal pestkoppen tegen. Een koppel in het zwembad lachte haar uit om haar benen en wees haar na.

Jacqueline schreef later een krachtig bericht op Instagram over de gebeurtenis en voegde enkele close-up foto’s van haar benen toe. Haar post kreeg in korte tijd 30.000 likes en duizenden bemoedigende reacties.


“Ze kennen mij niet. Zij weten niet hoeveel moeite ik gedaan heb om 150kg af te vallen.

“Het maakt niet uit wat anderen zeggen.

Wat belangrijk is, is hoe jij daarop reageert. Hoe je over jezelf denkt.”

“Hou van je lichaam. ”

Ik hoop dat Jacqueline’s pestkoppen het lezen en zich realiseren hoe fout hun gedrag was.