Pasgeborene lacht een laatste keer in armen van tienermama voor ze sterft: “Ze hield zoveel van hem”

Een kindje verwachten, en in het bijzonder je eerste kleinkind zien geboren worden als grootouder, het moet gewoon schitterend zijn.

Op 9 september werd Parker John geboren, de kleinzoon van Abbie Hallawell. Maar Teegan, de 17-jarige moeder van de baby was hersendood na de bevalling en verkeerde in kritieke toestand.

Teegan Barnard had ernstige complicaties opgelopen na de bevalling en had daardoor een hartstilstand gekregen. Enkele weken later kwam ze helaas te overlijden.

Oma Abbie en de vader van het meisje zullen het kleine jongetje nu opvoeden. Abbie zegt dat ze er alles zal aan doen om haar kleinzoontje te doen geloven dat zijn mama hem heel graag zag.


God Updates

“Ze was zo blij. Ze zou de beste mama ter wereld geweest zijn,” zegt Abbie, volgens The Sun.

“Ze hield zoveel van hem en heeft hem niet eens kunnen ontmoeten… Ik zou er alles aan doen om haar terug te krijgen. Ik mis haar enorm. We waren eerder beste vrienden dan moeder en dochter.”

Abbie zorgde ervoor dat Teegan haar baby nog heel even kon vasthouden voor ze het leven liet. Hieronder zien we foto’s van haar zwangerschap.

“Parker zien in mama’s armen, waar hij hoort te zijn, is zo belangrijk voor me,” vertelt ze.

Mijn gedachten gaan uit naar Teegan’s familie en het kleine jongetje die zijn mama nooit zal kunnen zien. Rust in vrede.

Ik ben wel blij dat Parker zal weten hoeveel zijn mama van hem heeft gehouden. Deel alstublieft.