Pasgeboren baby’s gezicht licht op als ze de stem van haar vader voor het eerst hoort

Baby’s kunnen al vanaf 16 weken geluiden in de baarmoeder horen; veel ouders zingen voor hun baby’s terwijl ze zich in de baarmoeder ontwikkelen, wat kan helpen om hen te kalmeren als ze hetzelfde lied horen wanneer ze worden geboren.

Een echtpaar in Brazilië heeft deze uit de eerste hand gezien toen hun baby werd geboren en zij voor het eerst de stem van haar vader buiten de baarmoeder hoorde, volgens La República.

View this post on Instagram

Papai me dando o primeiro mama rs 😍

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

Flavio Dantas en zijn partner Tarsila Rosa waren enthousiast over de komst van hun dochter Antonella. De aanstaande vader uit Rio de Janeiro sprak elke ochtend met zijn baby terwijl ze in de baarmoeder groeide, maar weinig wist hij de reactie die hij zou krijgen als ze werd geboren.

Elke ochtend, voordat hij naar zijn werk ging, sprak hij met zijn baby en Tarsila merkte op hoe ze zich zou verplaatsen als hij zijn stem hoorde.

View this post on Instagram

Quando vi minha família pela primeira vez ❤️🥰

A post shared by Antonella (@antonella.vilela) on

Toen ze op 11 augustus werd geboren, sprak haar vader voor de eerste keer tegen zijn dochter.

Antonella’s gezicht lichtte op toen ze haar vader hoorde en Flavio de tranen niet kon bedwingen.

“Het is op dat moment dat mensen alle pijn vergeten en zich concentreren op de meest oprechte glimlach van allemaal. Mijn prinses werd geboren op Vaderdag, ‘schreef Tarsilo in een Facebook-bericht.