PAS OP: Tino Martin deelt belangrijke waarschuwing

Volkszanger Tino Martin heeft een belangrijke waarschuwing op zijn social media gedeeld. Hij is het slachtoffer geworden van identiteitsfraude en waarschuwt zijn duizenden volgers om er niet in te trappen…

“Lieve allemaal, er is een Facebook-account aangemaakt van mij, dat is fake. En er wordt door mensen gezegd dat ze kaartjes hebben gewonnen voor een concert, maar dat is niet waar. En er wordt ook gevraagd om jullie gegevens in te vullen en dat soort dingen. Niet doen, niet op ingaan!”, vertelt Tino.

Enkele volgers hebben zo’n fake-account al gespot en reageren onder de post van de zanger. “Ik zal die accounts (zijn er nu 2) allebei rapporteren / melden… maar volgens mij is die laatste inmiddels al.weer verdwenen…. 💪”, “Ik heb het ook meegemaakt maar trapte er niet in 👍”, “Ik zie jouw fake accounts bijna elke week, altijd rapporteren 😘” en “Klopt, ik ben ook benaderd door de persoon of personen… Ik heb zijn Facebook-profiel geopend waardoor ik erachter kwam dat de persoon die mij benaderd heeft als Tino Martin uit verre oorden afkomstig is. Zijn Nederlandse taal die hij gebruikt om je te benaderen als Tino Martin is heel slecht Nederlands geschreven… Tip voor degenen die hij nog gaat benaderen”, wordt er onder andere gereageerd.

Politie aan de deur

Vorige week kwam Tino nog in het nieuws toen hij bij Radio 538 onthulde dat twee boze agenten een bezoekje aan zijn huis brachten.