Pas getrouwd stel dansen de sterren van de hemel op “Dirty Dancing”

Als een stel gaat trouwen, staat er altijd een eerste huwelijksdans samen op het programma als jonggehuwd stel. Sommige bruidsparen kiezen er voor om de traditionele dans te doen en een langzame dans op hun favoriete liedje. En dan zijn er ook nog enkelen die een stap verder gaan en kiezen voor een niet-traditionele dans. Sommigen huren een choreograaf in om hen te helpen een originele dansvolgorde te creëren.

En dan zijn er ook nog mensen die hun favoriete dansscènes als huwelijksdans nabootsen.
Een van de populaire dansscènes voor bruiloften is tegenwoordig de beroemde sequentie uit de film “Dirty Dancing”. En dit omvat natuurlijk het gedeelte waar Patrick Swayze Jennifer Grey in de lucht brengt. Het is het deel waar iedereen in de bruiloft op hoopt.

Ada en Mateusz waren net getrouwd en ze kozen dezelfde volgorde voor hun eerste huwelijksdans als pasgetrouwden. Met een knielange, mouwloze kanten jurk aan, wachtte Ada in het midden van de dansvloer op haar nieuwe man, Mateusz.Gekleed in zwarte knoopjespolo en zwarte broek, liep Mateusz naar Ada toe en nam haar hand. Terwijl hun gasten hen rond de dansvloer omsingelen, doen ze de dans met succes. Met een glimlach op hun gezicht genieten ze van de dans terwijl hun gasten hen toejuichen.

Wil je zien hoe ze het gedaan hebben en hoe het met de lift is gegaan? Bekijk de video hieronder!