Paris Jackson ontkent fel dat Michael kindermisbruiker was

Paris Jackson (22) zal het altijd blijven opnemen voor haar vader Michael. De overleden King of Pop werd meermaals beschuldigd van kindermisbruik, maar volgens zijn dochter zijn het allemaal leugens. Dat blijkt uit een nooit eerder vertoond interview uit 2012.

Michaels dochter liet in 2012 duidelijk blijken hoe zij denkt over de claims dat haar vader een kindermisbruiker was. “Veel mensen waren jaloers op hem”, vertelt Paris toen ze 14 was in het nooit vertoond interview. “Ze doen er alles aan om hem neer te halen met geruchten of rechtszaken. Iedereen wil iets van hem. Ik zal hem altijd blijven verdedigen.” Paris sprak in het interview over de aantijgingen die haar jeugdvriend Gavin Arvizo maakte over haar vader.

In 2005 werd Michael beschuldigd van kindermisbruik door Gavin, maar hij werd door de rechtbank vrijgesproken. “Mijn vader vertelde dat er veel slechte personen rondlopen”, aldus de 14-jarige Paris. “Hoe ouder ik word, hoe meer ik dat begrijp.” Volgens haar ‘kende niemand’ haar vader echt. “Hij was heel normaal. Ik zou hem omschrijven als een duif (…) Hij is onschuldig en was altijd een lieverdje.”