Nicolette Kluijver wordt beschuldigd van iets heel eigenaardigs

Kinderen zeggen de gekste dingen. Het zoontje van Nicolette Kluijver (34) heeft dat nog maar weer eens bewezen. De kleine Jesse had een behoorlijk aparte opmerking gemaakt over zijn ouders. Zijn juf kon niet anders dan dat even delen.

Het is een lollige dag voor Nicolette Kluijver. Haar zoontje Jesse heeft namelijk een gek verhaal verteld op school en de juf attendeerde de presentatrice erop. ‘Deze moest ik even met je delen. Zo grappig!’ begint juf Barbera tegen Nicolette. “Al zuchtend vertelt Jesse dat hij zijn kamer op moet ruimen: ‘Er lag poep onder mijn bed. Mijn papa en mama hebben onder mijn bed gepoept zodat ik mijn kamer wel op moest ruimen.’

Het verzonnen verhaaltje levert een hoop gelach op bij zowel Jesse’s moeder Nicolette als de juf. “Wat hebben jullie toch heerlijke kinderen”, vervolgt de juf.

Ook Nicolette’s volgers komen niet meer bij van het geinige verhaaltje. ‘Nicolette, dat doe je toch niet?’, aldus één sarcastische fan. ‘Je kan nu met goed fatsoen Jesse niet meer opwachten op het schoolplein’, grapt een ander. ‘Geweldig’, vinden vele anderen. De presentatrice kan waarschijnlijk thuis wel vaker lachen om haar mannetje.