Neemt Leontine Borsato afscheid van Marco’s achternaam?

Verschillende media vermoeden dat Leontine Borsato afstand gaat doen van de achternaam van haar ex Marco. De geruchten ontstonden nadat de 52-jarige eerder deze week tijdens de boekpresentatie van Saskia Noort vermeld stond onder haar meisjesnaam: Leontine Ruijters. Stom toeval of is er meer aan de hand?

Leontine en Marco kondigde afgelopen februari hun scheiding aan, maar de socialite bleef de achternaam van haar ex gebruiken. Ook op Instagram staat ze nog bekend als Leontine Borsato. Toch lijkt Shownieuws ervan overtuigd dat de presentatrice binnenkort terugkeert naar haar ‘oude’ achternaam.

“In april verscheen al een folder van een loterij waar toen ineens Leontine stond, op de plek waar altijd Leontine Borsato had gestaan”, speculeerde Bart Ettekoven, hoofdredacteur van weekblad Weekend, tijdens de uitzending.

RTL Boulevard vroeg opheldering bij haar manager, die liet weten dat dit absoluut niet het geval is en Leontine gewoon nog de achternaam Borsato gebruikt. Opvallend genoeg verscheen Leontine niet eens tijdens de boeklancering en liet het partijtje aan haar voorbijgaan. Maar was ze nou ziek of niet? Daar verschillen de meningen over…