Monique Westenberg weet wie de Panter in The Masked Singer is

De tunnelvisie in ‘Wie is de Mol?’ is tegenwoordig niks bij de tunnel waar je induikt als je ‘The Masked Singer’ kijkt. De kijkers van gisteravond zijn nog steeds BN’ers aan het ontmaskeren. Ondertussen lijkt Monique Westenberg (42) zeker te weten wie zich in het pak van de Panter schuilhoudt.

Monique en André zijn twee van de drie miljoen kijkers die gisteren vol spanning keken naar de twee ontmaskeringen in The Masked Singer. Maar zodra de Panter zendtijd krijgt, kan de zanger het niet laten om zijn vriendin eens te vragen of zíj het toevallig niet is. Mariska Bauer wist haar deelname per slot van rekening ook geheim te houden voor haar mannen. Maar nee, Monique blijft ontkennen.

Ze lijkt overigens wel zeker te weten wie in het pak van de Panter zit. 42, Orlando, gespierde man: de hints wijzen niet naar Monique. ‘Het is Nicolette van Dam! Ik denk het echt. Ik ben het niet’, houdt ze vol op de Instagram Stories van André.

Monique is niet de enige die doorheeft dat het bijna niet anders kan dat Nicolette ‘ja’ heeft gezegd tegen dit avontuur. Op Twitter wordt er ook al flink gespeculeerd. ‘De panter is denk ik Nicolette van Dam! Gek op vlees (slagerij ouders), 2 welpjes, speelde lijk in Baantjer (heeft dus met Victor Reinier gespeeld), ondernemen (brasserie) en kindervriend (presenteert kinderprogramma.’