Milow raakt juiste snaar in Beste Zangers

Met zijn uitvoering van ‘Redemption Song’ maakt Milow (39) diepe indruk oude kijkers van ‘Beste Zangers’. Zoals iedere week stonde de tranen in ieders ogen, ook die van de kijkers.

Deze week stond in het teken van Tabitha, de meest gestreamde zangeres van Nederland. Met een heel scala aan hits was het moeilijk kiezen voor de overige deelnemers van Beste Zangers, maar Milow gooide het over een andere boeg. De Vlaamse zanger deed een uitvoering van het nummer ‘Redemption Song’, wat origineel van Bob Marley is. Het lied is bijzonder voor Tabitha, omdat het op haar vaders begrafenis werd gezongen. Sindsdien heeft ze er niet naar kunnen luisteren, maar maakte een uitzondering voor Milow. En dat leverde veel tranen en medeleven op op Twitter.
‘Milow doet dit wel erg mooi’, vat één kijker het erg kort samen. Een ander vindt dat de zanger een ‘belachelijk mooie stem’ heeft na zijn uitvoering van de klassieker. Een derde houdt het simpel: ‘Prachtig’.


Ook Sanne Hans’ uitvoering van ‘Hey Mam’ viel in de smaak. Eén iemand noemt haar uitvoering een ‘blijvertje’, een ander is tot tranen toe geroerd: ‘Die willen we vaker horen’.