Marco en Mary Borsato slachtoffer van inbraak

Marco Borsato verblijft momenteel tijdelijk onder de vleugels van zijn lieftallige moeder Mary, maar ook daar blijft het noodlot hem achtervolgen. Onlangs kwamen moeder en zoon tot de ontdekking dat haar woning overhoop is gehaald door inbrekers, zo bevestigt het management aan RTL Boulevard na berichtgeving van ‘Weekend’.

Volgens het weekblad zou er flink zijn huisgehouden in de villa van Mary. Zo zouden er diverse dierbare sieraden zijn buitgemaakt. Ook Marco blijft niet gespaard, van hem zouden er enkele dure camera’s en andere fotografiespullen zijn ontvreemd. Het management van Marco bevestigt het nieuws over de inbraak aan RTL Boulevard, maar wil er verder niets over kwijt.

Het is de zoveelste tegenslag voor Marco Borsato, die momenteel kampt met een burn-out. Onlangs maakte hij en Leontien bekend na ruim 22 jaar huwelijk te gaan scheiden. “We zijn dankbaar voor de jaren die ons samen zijn gegeven”, zo liet Marco destijds aan RTL Boulevard weten. Het nieuws van de breuk kwam kort nadat bekend werd dat Marco een affaire heeft gehad met pianiste Iris de Hond.