Madonna’s kinderen zijn groot geworden: Zo zien ze er vandaag uit, 20 jaar later

Er zijn bekende artiesten en er zijn artiesten die nog hoger op de ladder staan. Artiesten die iedereen op de planeet herkent.

Madonna, bijvoorbeeld, is zo iemand. Wereldberoemd sinds 1979 met hits zoals “Like a prayer”, “Papa don’t preach”, “La isla bonita”, “Vogue”, “Ray of light”, “Music” en nog veel meer. Ook maakte ze het themalied van de Bondfilm “Die Another Day” en verscheen ze in tal van films als hoofdrolspeler.

Ze was ook actief in het theater en is een schrijver.

Tussen 1985 en 1989 was ze gehuwd met acteur Sean Penn. Ze waren een van de meest populaire koppels in Hollywood toen. In 2000 huwde Madonna met regisseur Guy Ritchie, waarmee ze een kind kreeg, Rocco.

De wereldster heeft ook een kind met Carlos Leon, Lourdes, nu 21 jaar. Madonna adopteerde in 2006 een baby uit Malawi, David, en het jaar daarop adopteerde ze een meisje, Mercy, uit hetzelfde land.

Dit zijn David en Mercy met Madonna’s ex-echtgenoot Sean Penn.

Hier hebben ze net de twee middelste kinderen ontmoet.

Madonna’s twee oudste kinderen zijn volwassenen nu.

Lourdes is 21 en wordt op een dag wellicht zelf moeder.

View this post on Instagram

#madonna #lourdesleon

A post shared by @ valchacong on

In 2016 verloor Madonna het hoederecht over haar zoon Rocco Ritchie, aldus Daily Mail. De rechtbank was van oordeel dat hij beter kon leven bij zijn vader Guy Ritchie in Londen.

Maar eerder dit jaar, werden moeder en zoon terug herenigd volgens dezelfde krant. Dit was toen Rocco verhuisde naar New York. Hij studeert nu film.

Eerder dit jaar plaatste Madonna een foto met al haar kinderen. Wat mooi!

Wat mooi om te zien. Klik op vind-ik-leuk en deel als je ook onder de indruk bent.