Koppel uit Manchester neemt miljoenen mensen in de maling met hun ‘Isolatie feestje’

Miljoenen van ons houden zich momenteel aan de richtlijnen van de overheid om binnen te blijven en vermijden contact met onze dierbaren in een poging levens te redden en onze gezondheidszorgstelsels te beschermen.

Maar terwijl de meesten van ons de richtlijnen volgen, lijkt een kleine minderheid van plan de regels te negeren en levens in gevaar te brengen, schijnbaar zonder nadenken voor de rest van ons die er alles aan doet om binnen te blijven.

Een echtpaar in Manchester was op de hoogte van dit feit en wilde weten wat er zou gebeuren als hun vrienden dachten dat ze de waarschuwingen voor sociale afstandelijkheid negeerden en hen voor de gek hielden te geloven dat ze een ‘isolation party’ organiseerden.

De 32-jarige Ellie Morley en haar partner, de 33-jarige Simon Evans uit Eccles, isoleren samen sinds ze zijn gestopt met werken. Omdat ze allebei in de horeca werken, zijn ze drie weken niet van huis weg geweest en wilden ze daarom een ​​‘leuke manier om bezig te blijven’ vinden.

In gesprek met UNILAD legde Ellie uit dat terwijl ze ‘het beste uit zichzelf hebben’, het een beetje ‘eentonig’ begon te worden. Daarom besloten ze te zoeken naar een ‘creatieve manier om de tijd te doden’.

Enter: een uiterst realistisch ogend beeld van de twee die een huisfeest houden met veel gasten, die – uiteraard – de volledige Photoshop-behandeling hebben gekregen.

Als je goed kijkt, zie je hoe ze het voor elkaar hebben gekregen:

Natuurlijk hadden ze niet echt een dozijn gasten bij hen in het midden van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid, ze gebruikten gewoon Photoshop om het eruit te laten zien zoals ze deden – verschillende foto’s van het paar samen bewerken om het eruit te laten zien alsof ze anders waren mensen.

Ellie legde uit hoe ze samen het concept bedachten, omdat ze dacht dat het ‘grappig’ zou zijn omdat het zo ‘relevant’ is. Ze voegde eraan toe: ‘We wilden zien hoe onze vrienden zouden reageren als ze dachten dat we een feest zouden geven terwijl we allemaal sociaal afstandelijk zouden zijn.’

Al met al duurde het ongeveer vier uur om het meesterwerk te maken – één om alle foto’s te maken en drie om ze samen te bewerken – waarbij Ellie zei dat het maar zo lang duurde vanwege alle veranderingen in de outfit en het ‘drinken’ dat ze deden tussendoor’.
(Bron: Unilad)