Jordy onthult details hernieuwde liefde Gaby: date staat gepland

Over plottwist gesproken: Jordy is weer terug in het leven van Gaby! De laatste aflevering van ‘De Bachelorette’ toonde dat Gaby Blaaser (34) nog altijd onuitgesproken gevoelens had voor de Amsterdammer. “Ik had het niet verwacht, maar het is wel zo gekomen”, vertelt een stralende Jordy nu aan RTL Boulevard.

Niet Joey of Niek, maar Jordy kreeg op het allerlaatste moment tóch nog de sleutel van het hart van bachelorette Gaby. Hoewel de influencer hem in Zuid-Afrika al had afgeschreven, vertelde ze tijdens de reünie-aflevering daar spijt van te hebben. De plotseling wending die het programma nam kwam ook voor Jordy als een verrassing, maar volgens hem is het nu ‘eind goed, al goed’.

“Toen ik haar zag dacht ik: de vonk is er nog. Ik ben heel benieuwd wat er nog is tussen ons”, vertelt hij voor de camera. Hoewel Jordy even een switch moest maken, verdient iedereen volgens hem een tweede kans. “Ik ben zeker enthousiast om met haar te kijken waar we verder kunnen gaan.”

De twee hebben elkaar sinds de opnames niet meer gezien, maar wel is er contact over en weer geweest. “Tijdens de reünie hebben we zo min mogelijk tegen elkaar gezegd, zodat we veel te vertellen hebben als we elkaar weer zien. (…) De date staat gepland. We gaan elkaar binnenkort zien en dan hebben we alle tijd van de wereld.”

Hoewel hij gelukkig is dat Gaby alsnog voor hem heeft gekozen, voelt het wel een beetje dubbel richting Joey. Gaby besloot hun ‘relatie’ af te kappen toen ze erachter kwam dat Joey contact had met andere meisjes. “Ik denk dat ze daar wat miscommunicatie gehad hebben”, zegt Jordy daarover. “Joey had contact met andere meisjes, maar dat was puur vriendschappelijk heb ik vernomen. (…) Ik hoop dat ze het uitgesproken hebben met elkaar.”