Jongen wenst dat zijn moeder terugkeert van uitzending – zonder dat hij het weet staat ze achter hem.

Op een willekeurige dag mist een familie ergens op de wereld een geliefde die niet alleen mama of papa is, maar ook een soldaat die vecht om hun land te beschermen. Terwijl overzeese soldaten in staat zijn om via Facetime en live videobeelden te communiceren met hun familie thuis, is het niet hetzelfde als dicht bij elkaar zijn en een knuffel delen.

Apache piloten zijn hooggekwalificeerde luchtvaartofficieren van de tak van het leger. Ze weten ook hoe ze met de Chinook, Black Hawk en Kiowa moeten vliegen en troepen of voorraden moeten vervoeren. Apache helikopterpiloten vliegen ook gevechtsmissies.

Officier Denise Sanders was gestationeerd in Afghanistan, waar ze belast was met het vliegen met een Apache-helikopter. Ze was sinds november, bijna een half jaar, weg.

Denise’s kleine jongen Aiden was al zo lang bezig met het aftellen tot zijn moeder weer thuis zou zijn. Op zijn leeftijd voelde een week als een eeuwigheid, laat staan bijna zes maanden.

Ze konden de vakanties niet samen doorbrengen en ze miste veel schoolactiviteiten terwijl ze haar land diende en de vrijheid van alle anderen beschermde.

Iedereen kende Aiden’s wens – om zijn moeder weer persoonlijk te zien. Op een dag werden Aiden en zijn medekleuterklasgenoten tijdens de lunch in hun schoolkantine verzameld. De leraren vertelden de kinderen dat ze een prijsuitreiking hadden, maar er was nog iets anders aan de hand achter het groene gordijn op het podium achter haar.

Een erg vrolijke leraar sprak over hoe hard de studenten elke dag werken en hoe een bepaalde student – Aiden – vreselijk toegewijd was geweest. Ze nodigde hem uit op het podium met haar en hij gooide zijn armpjes om haar heen. Ze vroeg hem wat zijn enige wens zou zijn en hij verkondigde dat hij wilde dat zijn moeder thuis zou komen.

Hij wist niet dat zijn wens uit zou komen…
De lerares overhandigde Aiden een voorwerp dat hij herkende als iets dat zijn moeder overzee had meegenomen toen ze werd uitgezonden. De lerares vroeg Aiden hoe het op hun school terecht was gekomen. Hij besloot dat de postbode het waarschijnlijk naar hen had gemaild.

Toen vertelde de lerares hem dat ze dacht dat ze misschien zijn wens in vervulling konden laten gaan…

Bekijk hun geweldige reünie in de video hieronder. Het is ongelooflijk hartverwarmend!