Jongen gaat viraal nadat hij oudere dame (96) met vliegangst troost door handje vast te houden

We leven in een wereld waarin we meer aan elkaar moeten denken en elkaar moeten helpen. Deze jongeman is hier een perfect voorbeeld, zo liet hij zien tijdens een lange vlucht waarbij hij een oudere vrouw hielp.

Een 96-jarige vrouw, nam haar eerste vlucht in 15 jaar en reisde om haar familie te zien. Ze had problemen met het hele idee van vliegen. Tot haar geluk werd een jonge man met de naam Ben, die bij haar zat tijdens de vlucht, haar beschermengel tijdens deze vlucht.

De andere passagiers waren getuige van zijn vriendelijke daden. Hij hield haar hand vast tijdens de hele vlucht en omhelsde haar terwijl de vlucht door turbulentie ging. De stewardessen en passagiers waren geraakt door zijn vrijgevigheid. Ben werd zonder meer de ‘vluchtengel’ voor de oudere vrouw op de vier uur durende vlucht van San Diego naar Nashville.

On my flight from San Diego to Nashville today, sitting in the row next to me was a 96 year old woman who hasn’t flown…

Geplaatst door Megan Ashley op Maandag 29 juli 2019

De jongeman zat naast de dame en zag haar voor het eerst in zijn leven. Hij kalmeerde haar tijdens de reis. Megan Schofield, een andere passagier, nam een ​​foto en deelde het verhaal op Facebook. Schofield schreef: “Naast mij zat een 96-jarige vrouw die al 15 jaar niet heeft gevlogen.” Schofield zei in de post dat de man de vrouw uit haar stoel hielp toen ze de wc wilde gebruiken.

Haar bericht ging viral en kreeg meer dan 130.000 likes en meer dan 74.000 mensen hebben het verhaal gedeeld. De oude dame was zo dankbaar dat ze zelfs tegen Ben zei: “Petje af voor je vriendelijke hart en je medeleven met iemand die je nog nooit hebt ontmoet.” “Dit heeft echt mijn week gemaakt,” zei Schofield.

Dit is één van de beste verhalen die ik in hele lange tijd heb gelezen. Deel dit verhaal als het een glimlach op jouw gezicht heeft gegeven.