Jonge zangeres klinkt als een engel wanneer ze dit kerstlied zingt

De meeste mensen op negenjarige leeftijd kunnen amper één noot van een liedje vol vertrouwen raken (puur persoonlijke ervaring!), maar sommige negenjarigen hebben meer geluk dan anderen. Sommige kinderen worden geboren met ongelooflijk talent, en enkelen hebben zelfs de kans om het op zeer jonge leeftijd aan de wereld te laten zien.Amira Willighagen is zo iemand. En ze deed een adembenemende vertolking van “Oh Holy Night” dat is een must-see! In Den Haag blies ze het publiek weg met haar stem, die haar laat zien dat ze haar jaren voorbij is!

Ze werd pas in 2004 geboren en won in 2013 op negenjarige leeftijd het zesde seizoen van Holland’s Got Talent. Kort daarna trad ze vele malen op in zowel Nederland als Zuid-Afrika en heeft ze tot nu toe een zeer succesvolle carrière achter de rug voor zo’n knap jong talent.

Amira plukt echter niet alleen de vruchten van de roem en het geluk, ze geeft ook terug!
Zuid-Afrika is ooit gedeeltelijk gekoloniseerd door Nederlandse kolonisten, en daardoor lijkt een van de hoofdtalen, het Afrikaans, erg op het Nederlands. Dit betekent dat Amira gemakkelijk kan optreden in Zuid-Afrika waar haar moedertaal het Nederlands en de Afrikaans sprekende mensen elkaar kunnen verstaan. Hoewel Amira wel familie heeft in Zuid-Afrika en in 2018 naar Zuid-Afrika is verhuisd, is dit niet de belangrijkste reden voor haar optreden hier…

Amira gebruikt haar optredens om geld in te zamelen voor de aanleg van speeltuinen voor arme Zuid-Afrikaanse dorpen. Dit maakt deel uit van een project genaamd “Gelukskinders”, waarbij ze de helft van de winst van haar optredens en albumverkoop gebruikt.

Ze staat bekend om haar betrokkenheid bij Zuid-Afrikaanse scholen en het helpen groeien van deze scholen. Zuid-Afrika is een land dat worstelt met armoede. Er zijn veel gebieden waar kinderen niet het voedsel hebben dat ze nodig hebben, en ook de scholen niet. Het kan een moeilijke plek zijn om op te groeien tussen criminaliteit, ongelijkheid en een lage kwaliteit van leven voor de mensen in de dorpen. Elk beetje helpt, en het is duidelijk dat de kinderen van deze scholen dankbaar zijn voor hun nieuwe speelplaatsen!

Het is duidelijk dat Amira hiervoor geboren is. Het is haar roeping, en haar lot. Met groot talent heeft ze de kracht om een succesvolle carrière als artiest op te bouwen, en het lijkt erop dat ze haar hart ook op een goede plek heeft! Er is geen twijfel dat deze uitstekende jonge zangeres het publiek zal blijven doen huilen, en goed zal blijven doen voor de wereld.

Bekijk de volledige video hieronder om zelf te genieten van de prachtige stem van deze engel!