Johnny de Mol over ‘gezellige’ quarantaine met ex van vrouw

Gekke tijden vragen om gekke oplossingen. Johnny de Mol (41) zat niet alleen in quarantaine met zijn vrouw Anouk van Schie (38), haar dochtertje Kiki en hun twee zoontjes Johnny Jr. en Fender, maar ook met de ex-vriend van zijn echtgenote Co en zijn nieuwe vriendin Naomi.

“We hebben heel dicht op elkaar gezeten natuurlijk”

De periode dat mensen in zelfquarantaine zaten, was voor velen een test. Johnny bracht het door met een legioen aan mensen. “We hebben heel dicht op elkaar gezeten natuurlijk”, legt hij uit aan Shownieuws. Omdat Anouk “vrij kwetsbaar is” en vaak te maken krijgt met bronchitis, zochten ze een handige oplossing. “We hebben de vader van mijn bonusdochter Kiki in huis gehad met zijn vriendin, om het heen en weer pendelen te vermijden”, legt de presentator uit.

Hoewel het een gekke situatie was, kijkt Johnny er positief op terug. “Dat was eigenlijk best wel gezellig. Hopelijk blijven er een aantal dingen die er nu zijn gebeurd, zoals de saamhorigheid en elkaar helpen, plakken”, verklaart hij. Ook Anouk liet zich uit over de samenstelling in haar huis. “Zes weken woonden wij met z’n zevenen bij elkaar onder één dak om deze nare coronatijd wat aangenamer te maken”, liet ze weten op Instagram.

View this post on Instagram

(Bonus) Moederdag ♥️ De dag dat Kiki werd geboren was de dag dat ik moeder werd. Vol liefde en onzekerheid zouden we haar het beste geven wat we haar konden bieden. Helaas hield onze relatie geen stand en gingen we na 2,5 jaar uit elkaar. Het was de moeilijkste beslissing ooit want wat had dit voor gevolgen voor Kiek? Nu.. 4 jaar later zitten wij vandaag met z’n allen aan mijn allermooiste Moederdag ontbijt. Co (vader van Kiki) en (bonus mama van Kiki) Naomi, Kiki, Johnny jr, Fender, Johnny (mijn man en bonus papa van Kiki) en ik…6 weken woonden wij met z’n zevenen bij elkaar onder 1 dak om deze nare Corona tijd wat aangenamer te maken en daarmee kwam ook een lang gekoesterde droom van Kiki uit! Het was een quarantaine om nooit te vergeten, heel dankbaar dat wij 1 grote familie zijn 🙏🏼 #samenzijn #hebelkaarlief #bonusweken #bonusmama #bonuspapa #moederdag #dankbaar #modernfamily2.0 #bonusfamilie

A post shared by Anouk de Mol – van Schie (@anouk_de_mol) on

Johnny en Anouk werden afgelopen december de trotse ouders van hun zoontje Fender. In de video hieronder vertelt de presentator waarom het zo’n mooie tijd is geweest voor het gezinnetje.