Jarige ‘La Casa de Papel’-ster Úrsula Corberó trakteert volgers op pikant kiekje

Actrice en model Úrsula Corberó, misschien beter bekend als Tokyo uit ‘La Casa de Papel’, blaast op 11 augustus 31 kaarsjes uit.

Een feestelijk nieuwtje uit Spanje. Úrsula Corberó viert vandaag haar 31ste verjaardag. Actrice en model Corberó, bij het grote publiek bekend als de onweerstaanbare Tokyo uit hitserie ‘La Casa de Papel’, heeft haar ruim twintig miljoen (!) volgers op Instagram van het weekend alvast getrakteerd op een lekkernijtje. Namelijk een vrij pikant bikinikiekje.

Binnen enkele dagen al ruim 4,3 miljoen likes. Dat zegt wel wat over de populariteit van Úrsula. De uit Catalonië afkomstige ster zal zich momenteel voor aan het bereiden zijn op de opnames van het vijfde seizoen van La Casa de Papel, in veel landen ook wel bekend onder de titel ‘Money Heist’. Onlangs heeft Netflix bevestigd dat er een vijfde seizoen van de razendpopulaire en veelgeprezen serie in de maak is, al weten meerdere bronnen te vermelden dat de coronacrisis tot uitstel van de opnames heeft geleid.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Het slot van seizoen vier belooft een retespannend vervolg. Daarnaast willen we natuurlijk ook Tokyo graag weer zien, toch wel één van onze favoriete personages in Casa de Papel.