Huwelijk Sylvie Meis nep? “Niclas is niet wie hij zegt dat hij is!”

Sylvie Meis en haar nieuwe man lijken dolgelukkig getrouwd te zijn. Hoewel er in eerste instantie géén foto’s van de bruid en bruidegom gemaakt mochten worden, zijn er talloze gemakt. Deze zijn gemaakt door paparazzi en mensen op de bruiloft zelf. Dit terwijl er een verbod zou zijn geweest voro camera’s en mobiele telefoons op de bruiloft. Daarnaast zou een andere bizarre eis geweest zijn dat Niclas Castello niet met zijn gezicht op de foto zou willen. Het management gaf van te voren het volgende nog aan: “Natuurlijk zullen we bijvoorbeeld een hand van Niclas tonen met zijn trouwring om, maar hij zal niet frontaal te zien zijn. Er zal, voor zover wij dat in de hand hebben natuurlijk, geen portret van hen samen verschijnen.”

Sylvie Meis d’r huwelijk nep?

Verschillende media hebben al hun bedenkingen rondom het huwelijk geopperd. Zo schrijft roddelwebsite ‘Ditjes & Datjes’ al een titel met: “Geen telefoons, bruidegom of foto’s: is Sylvie’s huwelijk nep?”. Intussen hebben we allemaal de foto’s kunnen zien en mogen we wel stellen dat het er behoor;lijk echt uit zag. Maar er zijn meer bedenkingen rondom haar nieuwe man. Ten eerste is zijn naam helemaal niet Niclas Castello: “Niclas is een beroemde kunstenaar die onder anderen Beyoncé en Jay-Z tot zijn klantenkring kan rekenen. Zijn echte naam is echter niet Niclas Castello, maar blijkt Norbert Zerbs te zijn.”

Niet wie hij zegt dat hij is

Maar hoe beroemd is deze Niclas aka Norbert nu eigenlijk? De kunstwereld heeft al eerder gewaarschuwd dat deze man een bedrieger is. Zijn kunst zou niets voorstellen en hij zou zich steenrijk voordoen terwijl hij dat helemaal niet is. Hij doet het voor de bekendheid schreef De Telegraaf destijds. Ook is zijn naam geen Niclas Castello maar Norbert Zerbs, een mislukte kunstenaar kun je wel stellen. De blondine lijkt zich niks aan te trekken van alle roddels rondom Niclas. Ze zijn immers al getrouwd.