Hond wordt pas na 4 jaar geadopteerd en doet schattigste dans ooit

Dreadlock is bijna tien jaar oud en heeft de laatste vier jaar van zijn leven doorgebracht in een opvangcentrum genaamd The Soi Dog Foundation in Thailand. Hij arriveerde in het asiel met vreselijke huidproblemen en een vieze vacht, en zo kreeg hij zijn naam.

Het personeel in het asiel zorgde goed voor Dreadlock, verzorgde hem en wist zijn slechte huidproblemen te verhelpen. Hij doet het nu zoveel beter! Maar om de een of andere reden is hij keer op keer over het hoofd gezien en heeft hij al die jaren moeite gehad om een ​​thuis te vinden. Veel mensen misten zo’n geweldige hond!

Omdat Dreadlock een oudere hond is, is hij heel rustig en is hij niet snel enthousiast. Zoals de meeste oudere honden, geniet hij van rust en stilte en is hij niet erg actief. Maar toen het personeel hem vertelde dat hij geadopteerd werd, stuiterde hij van vreugde.

Natuurlijk kan hij niet echt begrijpen wat mensen zeggen … of wel? Misschien hebben honden gewoon een goed idee wanneer er iets goeds gebeurt. Hoe dan ook, het is zo hartverwarmend om te zien hoe blij Dreadlock is en om te weten dat hij na al die jaren van wachten binnenkort naar zijn nieuwe thuis in het Verenigd Koninkrijk gaat. Bekijk de beelden hieronder: