Hij loopt op het podium – steelt de show op ”Charlie Boy” met bewegingen die verder gaan dan zijn jaren

Soms is het nodig om een vierjarige naar hartelust te zien dansen om je eraan te herinneren hoe belangrijk zelfvertrouwen is. Blaise Lingle is een bekwame danser die geen plankenkoorts kent. Zijn keuze van het danstype kan voor de meesten een verrassing zijn, want kinderen zijn bijna altijd gebonden aan stereotypen en dwaze normen. Het trotseren van de verwachtingen door te kiezen voor het leren van hedendaagse dans, wordt Blaise’s algehele charme benadrukt door zijn aanwezigheid op het toneel en zijn onwrikbare zelfvertrouwen.

Met het nummer “Charlie Boy” van The Lumineers als geluidsachtergrond van zijn optreden, trok hij al snel de aandacht van het publiek op het moment dat hij het podium opstapte.

Wanneer een vierjarige je vertelt dat hij wil dansen, is het makkelijk om hem automatisch te laten glimlachen en humoriseren en van binnenuit te verwachten dat het weer zo’n kort, schattig moment is waar je meerdere keren per dag getuige van zult zijn. Deze vierjarige smeekt om een verschil. Zijn kennis van de hedendaagse dans is ronduit indrukwekkend.

Gekleed in een bruin pak uit één stuk, ging Blaise klaarblijkelijk het podium op. Hij wist dat het zijn tijd was om te schitteren en zijn bewegingen bewezen dat.

Zijn flexibiliteit en ongelooflijke vermogen om op tijd te blijven met de muziek laat zien hoe toegewijd hij is aan het dansen. Je zult verbaasd zijn hoe gemakkelijk hij ook op het podium hoofdtribunes en cartwheels kan doen!

Het maakt niet uit dat vierjarigen bekend staan om hun korte spanningsboog en veel liever andere dingen doen zoals buiten spelen met hun vrienden. Blaise Lingle nam de tijd om de choreografie te leren en onder de knie te krijgen tot hij klaar was om de wereld te laten zien wat hij kan.

Je kunt je de discipline voorstellen die nodig was om hem zo’n heerlijke prestatie te kunnen leveren. Kijk hoe zijn killer bewegingen gaan en laat Blaise een glimlach op je gezicht toveren.