Heftig! Humberto Tan krijgt wéér een kans!

Het is een drukke zomer voor Humberto Tan. De presentator mag een nieuw programma presenteren voor RTL Z. Voor dit programma mag hij verschillende ondernemers interviewen. Zijn gasten zijn onder meer André Rieu en Juul Manders van kledingbedrijf BALR.

Voor het nieuwe RTL Z-programma ‘bespreekt Humberto de mooiste verhalen en staat hij stil bij de bijzondere persoonlijkheden die voor het succes achter deze producten hebben gezorgd’, zo meldt RTL naar aanleiding van eerdere berichten in het AD. Om vervolgens de ‘kijkers thuis te inspireren en nieuwe energie te geven in hun eigen ondernemerschap’.

Humberto voelt zich erg verbonden met het midden-klein bedrijf in Nederland en ziet deze groep ook als de drijfveer achter de sterke Nederlandse economie. “Al jaren kom ik binnen mijn werk als televisiepresentator, radiomaker en fotograaf de meest interessante ondernemers tegen met elk hun eigen unieke verhaal. Zeker in deze bijzondere tijden leek het me waardevol om een programma te maken, waarin ik me speciaal op deze verhalen richt.” zo vertelt hij.