Haar geliefde hond werd gestolen, maar twee jaar later ontmoeten ze elkaar eindelijk opnieuw

Toen Cameroon Mares moest worden opgenomen in het ziekenhuis om zijn kanker te behandelen, moest hij afscheid nemen van zijn beste makker, zijn hond.

Iemand anders zou voor het dier zorgen. Maar toen Cameron terug thuis kwam, was de pup verdwenen zonder enig spoor.

Cameroon zocht elke dag naar de hond. Ze plaatste advertenties in de krant, deelde flyers uit, belde dierenartsen en asielen op, maar zonder succes. Dat meldt Animal Channel.

Privé-detective

Niemand wist waar de kleine voervoeter was.

“Ik plaatste zoekertjes op Facebook, iedere dag wachtte ik tot iemand me zou opbellen en zeggen dat ze hem hadden gevonden, want hij had een chip en was 3 jaar bij me geregistreerd. Maar niemand had enig idee waar hij zat,” vertelt ze aan The Dodo.

De triestige vrouw miste haar hond zo hard dat ze zelfs een privedetective inschakelde.

En dat bleek een slimme zet. Want niet lang daarna, werd de hond gevonden! Het bleek dat Cameroons huisgenoot de hond had verkocht aan een andere vrouw!

Op 30 april 2016, kreeg Cameroon te horen dat haar hond was verdwenen. Maar intussen had een andere vrouw haar naam geregistreerd in de chip in de hond. Deze vrouw had zelfs geen moeite gedaan om te kijken of iemand anders zich eerder had geregistreerd voor deze hond.

De nieuwe baasjes wisten niet dat de hond eigenlijk gestolen was en dat Cameroon naar hem op zoek was. Volgens hen hadden ze de hond legaal gekocht voor 200 dollar. Hij woonde intussen al twee jaar bij z’n nieuwe baasjes.

Maar ondanks alles kon Cameroon haar geliefde viervoeter terugvinden.

I love happy endings. 💜🐾"Be strong. Be fearless. Believe in yourself so strongly that the world can't help but believe in you too."

Geplaatst door Ana Campos op Maandag 22 oktober 2018

Het is hartverscheurend dat deze familie de hond kocht, maar niet op de hoogte was dat hij eigenlijk gestolen was. Maar goed, Cameroon heeft haar beste vriend terug en nu zijn ze terug samen!

Het duurde een hele tijd voor de hond om te wennen aan haar nieuwe baasje, maar van zodra ze kalmeerde voelde ze zich terug goed. De hond kende zelfs nog enkele trucjes die hij had geleerd van Cameron.

Dit verhaal heeft me enorm ontroerd. Opnieuw een positief verhaal dat hoop verspreidt!

Deel dit verhaal en verspreid wat hoop onder de bevolking! Stop nooit met het liefde geven aan onze dieren!