Golden Retriever is een toegewijde verzorger van de nieuwe baby in het huis

Honden zijn onze meest trouwe kameraden. Het maakt niet uit wie je bent, een hond kan van je houden en je ten koste van alles beschermen. Ze zijn oprecht medelevend en loyaal aan hun familie – ze zullen alles voor hen doen. Ze kunnen ook bijzonder beschermend zijn ten opzichte van de kleintjes in een gezin.

Dit is een filmpje van een bepaalde harige vriend die niet alleen een pootjesvriend is, maar ook een toegewijde zorgzame rakker is voor deze kleine baby. Het is overduidelijk dat deze hond van zijn inwonende baby houdt en alles zou doen voor dit kleine mensje.

Als een huilende baby komt aanzetten, komt de doggo eraan!
We zien aan de bovenkant van de clip dat deze golden retriever plichtsgetrouw in de buurt van de baby’s bedje slaapt en slaapt tot de tijd rijp is om in actie te komen. Als de baby begint te huilen is onze vriend rechtop en over het bedje heen om het weer in slaap te wiegen. Dat is of een uitstekende training of een serieus ouderlijk instinct!

Als het schommelen mislukt, is het tijd om mama te roepen!
Soms kan wat een baby wil iets genuanceerder zijn dan een paar schommels van het bed. In dat geval is er maar één persoon voor het werk… Moeders!

Onze golden retriever het schommelen heeft geprobeerd, maar het mocht niet baten, hij is nu boven om de moeder van de baby te halen. Hij rent met veel toewijding de trap op naar de plek waar mama wat kleren aan het wassen is. Voor ze het weet wordt ze door haar jurkje naar buiten gesleept! Deze doggo verspilt geen tijd…

Dan is mama er om Baby op te halen en weer in slaap te sussen. Missie volbracht!

Wat een droom om een nanny te hebben die je alleen maar hoeft te betalen met eten en genegenheid! Het is duidelijk hoe honden de reputatie hebben gekregen. De beste vriend van de mens! Deze golden retriever lijkt zo graag te helpen en dat hij tevreden is met het feit dat hij deel uitmaakt van de familie.

Bekijk de volledige video hieronder om deze toegewijde doggo in actie te zien!