Golden Retriever en Kitten hebben een speciale vriendschap

De eeuwenoude rivaliteit tussen katten en honden begon lang voordat ze huisdieren waren. Studies van onderzoekers van de Universiteit van Lausanne in Zwitserland en de Universiteit van Sao Paulo tonen aan dat zo’n 20 miljoen jaar geleden katten en honden al op elkaars keel zaten voor voedsel.

Deze oude rivaliteit heeft veel cartoons en televisieprogramma’s voortgebracht waarin deze twee dieren voortdurend met elkaar vechten. Snel vooruit naar vandaag, en het lijkt erop dat er een wapenstilstand is bereikt.

Het lijkt erop dat een roodharige kitten die door haar liefdevolle familie wordt gered. Kleine Koda was pas een maand oud toen hij thuis werd gebracht. In de palm van de hand van zijn baasje vond dit kleine bontje een directe vriendinnetje met Keelo, een volwassen Golden Retriever.

Als een peuter voor een ouder, of een broertje voor zijn grote broer, speelt de kleine Koda rond en rond en zelfs op Keelo, ook al probeert deze zachtaardige reus te slapen. Keelo vindt het zeker niet erg.

Uren en uren van spel en tuimelen voordat je moe wordt en het naast elkaar opkrullen is voor Koda en Keelo net zo natuurlijk als ademen. En als het lunchtijd is, waarom dan twee aparte gerechten als ze één kom kunnen delen? In feite delen Koda en Keelo alles onder het dak van hun eigenaar. Er is immers altijd ruimte als er liefde is!

En misschien nodigen deze twee bontvrienden je uit om hun accounts te bekijken, en terwijl je daar bent, laat je een hart achter en zeg eens gedag.

Kijk naar hun schattige vriendschap hieronder. Het zal je hart doen smelten.