Geweldige vader hijst zichzelf in jurk om te dansen en zingen met zijn 3-jarige dochter

Er is een hartverwarmende video verschenen van een vader die met zijn dochter op Frozen danst terwijl ze beiden verkleed zijn als Anna.

In de schattige clip zie je Aaron Matthews en zijn drie jaar oude dochter Cana de kamer binnenrennen terwijl zijn vrouw Kelly het allemaal filmt.

Als het niet lief genoeg was dat Aaron praktisch alle woorden voor het spelen van het nummer kent, heeft de vader van twee ook zijn eigen bijpassende Anna-jurk voor Cana’s.

Sinds het delen van de video op sociale media, is het meer dan 110.000 keer gedeeld en is het bijna vier miljoen keer bekeken.
Aaron kocht de jurk een paar maanden geleden (voor zichzelf) voor Halloween, maar voelde dat de wereld nog niet helemaal klaar was om hem in een jurk te zien. Echter, met lockdown die verveling over de hele wereld veroorzaakte, besloot hij de jurk die ‘stof opving’ eruit te vissen en zijn debuut daarin te maken.

Na zijn populariteit maakte Aaron een video met zijn twee dochters Cana en de zeven maanden oude Amelia waarin ze uitlegde waarom hij de video in een lijst met drie punten maakte.

Aaron voegde er ook aan toe dat hij duizenden ‘verbazingwekkende’ berichten heeft ontvangen van mensen die de video hebben gezien die hun liefde voor de video uitdrukte en hoe het hen enige hoop gaf.

Zoals Aaron zei: ‘Mensen hebben tegenwoordig een reden nodig om te glimlachen. Er is zoveel onzekerheid in de wereld. Nuggets als deze zorgen ervoor dat de menselijke geest in het goede blijft geloven ‘- en hij heeft absoluut geen ongelijk.