Geredde hond met onbehandelbare tumor op haar gezicht toont de wereld haar unieke schoonheid

Dawson verzorgd Seranity, een husky met een tumor op haar gezicht waardoor ze onmogelijk een nieuw thuis kon vinden.

De tumor is in haar neusholte gegroeid en zelfs in haar oogkassen, tot aan haar schedel. Haar gezicht is hierdoor misvormd geraakt.

Seranity kwam uit een opvangcentrum in San Antonio.

“Ze ging rechtstreeks naar een oncoloog, naar interne geneeskunde en naar een kritische specialist om een ​​soort onderzoek te doen”, vertelde Dawson aan het lokale nieuws.

De dierenliefhebber kreeg bijna onmiddellijk een band met de pup – en ondanks haar misvorming geeft Serenity nog zo veel liefde.

“Ze staat op, leunt naar voren met deze enorme tumor en doet deze hobbel bij mij, zoals honden de hobbel doen, en kuste mijn gezicht,” zei Dawson. “Op dat moment wist ik dat we zouden vechten tot de dood om te doen wat we konden om haar te redden, want ze had het leven nog in haar.”

Helaas is er niets aan de tumor te doen.

Maar gelukkig kan de lieve husky zien, ademen en eten. En Dawson is vastbesloten om haar vanaf nu alle liefde te geven die ze verdient.

Om anderen te laten zien hoeveel liefde ‘ongewenste’ dieren te geven hebben, heeft Dawson een fotoshoot voor Serenity opgezet met dierenfotograaf Renee Dowhaniuk.

Dowhaniuk maakt foto’s voor een paar opvangcentra in het gebied en deed er alles aan om de geest van de hond vast te leggen. En ze was enorm onder de indruk van hoeveel liefde en energie de hond had vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten.

De prachtige foto’s van Serenity gingen meteen viraal.

Maar sommige van de reacties waren natuurlijk wreed, met mensen die erop stonden dat de perfect gelukkige hond werd geëuthanaseerd en op de een of andere manier uit haar ellende moest worden verlost.

Gaat niet gebeuren, zegt Dawson. Sereniteit heeft geen tekenen van pijn vertoond. En de onwil van een persoon om een ​​misvormd dier te zien, maakt het leven niet minder waardevol.
bron: Animal Channel