Geert Wilders gaat los op Jesse Klaver: ‘Waar ik afstand van neem is van linkse hypocrieten zoals jij!’

De walgelijke, intens oneerlijke Jesse Klaver zegt in een tweet dat FVD en de PVV afstand moeten nemen van demonstrerende boeren omdat zij zogenaamd de minister “intimideren.” Dat kan niet, aldus Klaver, die wel zelf BLM en ANTIFA steunt. Helaas voor meneertje koekepeertje is Geert Wilders niet op zijn mondje gevallen en slaat hij meteen terug.

“De minister kan niet veilig op werkbezoek vanwege agressieve FDF-boeren?” liegt Klaver op Twitter. “Waar houdt het op? Dit zijn geen protesten meer, dit is intimidatie. Tijd dat politieke partijen als FvD en PVV afstand nemen van deze praktijken van de Farmers Defence Force.”

Om kotsmisselijk van te worden, natuurlijk. De boeren doen niets verkeerd. Ze demonstreren, en doen dat met passie, maar ze plunderen niet, ze slaan niemand in elkaar… ze laten alleen merken dat ze klaar zijn met het anti-boerenbeleid van dit gestoorde kabinet.

Maar ja, het zijn boeren he? Daar gaat het Klaver om. Hij haat boeren. Punt. Einde verhaal.

Hilarisch genoeg is PVV-leider Geert Wilders dan ook helemaal klaar met de zieke spelletjes van Klaver. “Waar ik afstand van neem is van linkse hypocrieten zoals jij, Jesse Klaver,” schrijft Wilders. “In de Tweede Kamer noem je Akwasi die bruut geweld aankondigt een kunstenaar nu onze boeren verketteren? En wanneer neem je afstand van je Antifa-tuig-vriendjes?”

Bron; Dagelijkse Standaard