Foto’s van biddende dokters en verpleegsters voor coronavirus, zijn waar succes op sociale media

Mijn grootmoeder heeft me ooit verteld dat wanneer er niets meer is overblijft, er alleen nog God is. De mens gaat ervan uit dat hij zeer sterk is. We geloven in wetenschap, en dat is zoals het hoort. Maar soms hebben we iets meer nodig.

We moeten in iets dieper geloven dan de mensheid en de wetenschap. We hebben God nodig, wat dat voor iedereen ook mag betekenen. Of we het nu geloven of niet, we hebben allen de behoefte om te geloven in iets als het universum.

Vele artsen zijn er zich van bewust dat hun krachten en inspanningen tijdens deze coronacrisis beperkt zijn. Ze aarzelen ook niet om te bidden om hen te helpen en te beschermen.

De beelden die ik je ga tonen, gaan de hele wereld rond. Amerikaanse dokters, verpleegsters en andere gezondheidsmedewerkers staan op de daken van hun ziekenhuizen en bidden allen samen.

Angela Gleaves, deelde op 30 maart enkele schokkende foto’s op Facebook met bijhorend bericht:

“Wanneer we enkele minuten pauze hebben op het werk, gaan we naar het dak van het ziekenhuis om te bidden. We bidden voor al ons personeel en voor alle patiënten en hun families tijdens deze moeilijke tijden. We bidden voor al onze collega’s op de wereld die zorgen voor onze patiënten. Het is een fantastisch gevoel om dit te doen met al onze geweldige collega’s. We konden de aanwezigheid van hogere krachten voelen, in de wind. Allen ben je betrokken in onze gebeden. ♥ ️🙏”

When you have a few extra minutes at work you take the time to go to the Helipad and pray. We prayed over the staff in…

Geplaatst door Angela Gleaves op Maandag 30 maart 2020

Deze foto’s werden genomen in het Vanderbilt Health ziekenhuis in Tennessee, waar Angela werkt. Dat meldt Find Out Something.

Maar het is geen alleenstaande gebeurtenis. Verschillende gezondheidsmedewerkers van overal hebben foto’s gedeeld, zoals deze van ene Danny Rodriguez in het Jackson South Medical Center:

“We hebben de ochtenddienst vandaag. Ons team heeft gebeden tot God om bescherming en begeleiding.”

Het werk van deze professionals is indrukwekkend. Ze zorgen altijd voor onze gezondheid. Niet alleen lichamelijk, maar ze zijn ook een steun en toeverlaat wanneer familieleden niet bij hun dierbaren kunnen zijn door het coronavirus. Laten we hen bijstaan in hun gebeden. Deel dit verder a.u.b.

Bron: Newsner