Fan shockeert Michael Bublé wanneer hij “Fly Me to the Moon” zingt

Michael Bublé is een performer van wereldklasse met een tijdloze stem. Hij zingt niet alleen zijn eigen muziek, maar ook klassiekers. Een bijzonder moment dat Michael Bublé bij veel van zijn concerten meeneemt, is het betrekken van een willekeurige fan uit het publiek om met hem te zingen. Toen hij een fan op het podium in Amsterdam bracht, shockeerde de fan zelfs Michael!

Michael Bublé trad op in de Ziggo Dome in Amsterdam, toen hij een willekeurig lid van het publiek uitnodigde om “Fly Me To The Moon” te zingen voor het publiek. . Van all de kansen was de toeschouwer een Nederlandse artiest, de getalenteerde Richy Brown.

Richy Brown had die avond niet verwacht dat hij voor Michael Bublé en het hele publiek zou zingen, maar hij was zeker in staat om de uitdaging aan te gaan. Michael vertelde het publiek zelf, nadat hij de naam van Richy had ontdekt, dat die helemaal niet was opgezet en hij dit af en toe doet. Toen Richy eenmaal het deuntje begon te zingen, werd het publiek wild!

“Trouwens, alleen voor degenen onder jullie die dit soms horen, voor degenen onder jullie in het publiek die denken dat dit is opgezet of dat dit iets is wat ik heb gerepeteerd, ik heb Richy nog nooit ontmoet …. dit is de eerste keer dat we elkaar ooit hebben gezien”, vertelde Michael Bublé aan de menigte voordat Richy de microfoon pakte”.

Michael’s gezicht zegt het helemaal, het was een geweldige verrassing. Iedereen luisterde graag naar Richy Brown’s fluwelen stem terwijl hij Frank Sinatra’s woorden zong in “Fly Me To The Moon”. Michael zwaait de hele tijd naast Ricky op de muziek, genietend van het optreden en Richy Brown.