Famke Louise openhartig over mishandeling door ex-vriend: ‘Hij sloeg me bijna dagelijks’

Famke Louise is in de docuserie Famke Next openhartig over de vriend die haar in het begin van haar carrière mishandelde. Ook vertelt ze dat de jongen, die niet bij naam wordt genoemd, haar dwong tot seks en dat filmde. ,,Ik ben wel bang.”

In de docuserie zien we een hele andere kant van Famke Louise. De 21-jarige zangeres kende een uiterst moeilijke jeugd met als dieptepunt het overlijden van haar vader, nadat hij uit een raam viel. Ze heeft het haar moeder lange tijd verweten dat die de signalen over haar vader niet serieus nam. Famke zag dat het slecht met haar vader ging en gaf dat bij haar aan. Ze is er dan ook van overtuigd dat hij zich heeft laten vallen.

Zelf woonde ze in die periode bij haar toenmalige vriend. Maar in die moeilijke periode, waarin ze ook bekend werd door filmpjes op YouTube, werd ze door hem mishandeld. ,,Het gebeurde bijna dagelijks dat hij me sloeg”, vertelt ze. ,,Zo erg dat hij me op de grond sloeg en dan op me in ging trappen. Met volle kracht in mijn buik en op mijn rug. Er lag soms zelfs bloed op de grond, dan was er een tand door mijn lip gegaan.”

Lees gauw verder op de volgende pagina.