Emotionele Trijntje mag eindelijk weer doen wat ze zó graag doet

Goed nieuws voor mensen die dolgraag weer eens een optreden bij willen wonen. Trijntje Oosterhuis (47) maakt via social media bekend dat ze ein-de-lijk weer live gaat optreden met de band en dat maakt haar een tikkeltje emotioneel.

“Ik zal zeker een traantje weg pinken want oh, wat heb ik het gemist om voor jullie op te treden”

Menig artiest kampt momenteel met een lege agenda en Trijntje staat te trappelen om het podium te betreden. Gelukkig kan dat binnenkort. ‘Wij gaan live optreden met de band!’ kondigt ze aan op Instagram. ‘Jullie kunnen erbij zijn deze zomer! We gaan dansen, zingen, genieten en ik zal zeker een traantje weg pinken want oh, wat heb ik het gemist om voor jullie op te treden en samen te zijn in positieve energie. We zien elkaar deze zomer.’

Trijntje is één van de artiesten die haar opwachting maakt bij de Tuin van 2020. Het wordt een intiem optreden in groene setting waar slechts honderd mensen met een kaartje bij aanwezig kunnen zijn. Onder anderen Typhoon, Paul de Leeuw, Snelle en Douwe Bob staan op de programmering.

Trijntje zong aan het begin van de coronacrisis de RTL Boulevard-kijkers toe. In de video hieronder nam ze een cover van André Hazes op voor de kersverse moeder Kristel.