Emma Roberts blokkeerde moeder na uitlekken zwangerschap

Als Emma Roberts (29) ondanks haar celebritystatus denkt dat ze in alle rust van haar zwangerschap kan genieten, heeft ze het mis. Niemand minder dan haar eigen moeder, Kelly Cunningham, lekte het grote nieuws uit. In de talkshow van Jimmy Kimmel (52) laat de actrice weten dat ze op z’n zachtst gezegd ‘not amused’ was.

Emma schuift via een videoverbinding aan in het programma van Jimmy om te praten over haar nieuwste film, maar eerlijk is eerlijk: de presentator en de kijkers zijn vooral geïnteresseerd in haar zwangerschap. Met nog een paar maanden op de teller bereidt Emma zich voor op de grootste rol van haar leven. Eén ding viel in ieder geval al tegen: dat haar eigen moeder de zwangerschap verklapte.

Hoe ze dat precies deed, vertelt Emma in de video hieronder.

Emma hoorde dat haar moeder haar mond voorbij praatte op de verschrikkelijkste plek denkbaar: het vliegtuig, waarna ze pas contact op kon nemen toen ze geland was. Hoewel de actrice er inmiddels wel om kan lachen, is ze ook laaiend geweest. Ze blokkeerde haar moeder zelfs op social media. Emma: “Om twee uur ‘s nachts kreeg ik een berichtje. ‘Queen, heb je me geblokkeerd?’ En ik zei: ‘Ja, ik heb je geblokkeerd.’ Het was een Instagram-oorlog die ik niet aan zag komen. Het is een goed verhaal om later aan de baby te vertellen.”

Hengstenhouder Steffi en haar Roel verwachten ook hun eerste kindje.