Eerst zat hij gewoon naar zijn telefoon te kijken – maar wanneer hij begint met spelen gebeurt er iets bijzonders

Stel je voor dat je op een warme zondagmiddag rustig eenbroodje eet en koffie drinkt in je favoriete café, en dat er dan opeens een groep mensen rondzingt, danst of zelfs acteert op een openbare plaats waar veel mensen ze kunnen zien. Het is een Flash mob!

Een flash mob is een ongewone samenkomst van mensen die gekke of soms bijzondere dingen doen in het openbaar en zich dan verspreiden als een luchtbel.

Het doel is om een te vermaken, te protesteren, bewust te maken, te adverteren en zelfs ten huwelijk te vragen. Deze video laat zien hoe geschokt de mensen zijn toen de mensen in het winkelcentrum het thema van de super beroemde Star Wars begonnen te spelen.

Een eenzame man in het midden van een leeg podium daar begon het allemaal.

In het begin zat hij daar gewoon naar zijn telefoon te kijken als een normaal mens. Daarna haalde hij die snaartrom uit de tas en installeerde die op de tribune, hij deed wat rekoefeningen en ging vervolgens een beat laten vallen.

Voor degenen die niet bekend zijn met de beat of de intro zou je kunnen denken dat het gewoon een marcherende tromgeroffel is, maar nee! Het is iets veel beters.

Na bijna twee minuten kwamen vier mensen met hun tuba’s naar buiten en speelden met hem mee. Daarna kwamen drie mensen met hun hoorns binnen en nog eens drie mensen met hun saxofoons werkten mee aan de muziek.

Na een minuut kwam er een cimbalist binnen om te spelen, toen liet de Maestro zich ineens zien om het orkest te begeleiden, maar wacht er is meer.

Het orkest is niet compleet zonder iemand die de klarinetten en trompetten speelt. Toen de maestro hen liet verschijnen, verschenen de trompettisten onder de mensen op de tweede verdieping en lieten de klarinettisten hun kunsten zien aan de kant van de cembalist.

Veel mensen vragen zich af of de Star Wars saga zal eindigen. Het antwoord is, dat alles wat begonnen is, altijd zijn einde zal kennen.

Maak je geen zorgen, hier zijn een aantal Star Wars shows waar je mogelijk van zou kunnen genieten op dit moment.

De Mandalorian en Star Wars: The Rise of Skywalker zijn vermomde zegeningen voor de fanatieke Star Wars fans in 2019. Je hebt baby Yoda op TV en de Skywalker in de bioscopen.