Echtgenote laat man het thema kiezen voor 1-jaar-oude zoons verjaardag

Het verjaardagsfeestje van een kind is een mooie gelegenheid om wat plezier te hebben. Tuurlijk, het feestje is voor het kind wiens verjaardag het is, maar het kan ook voor de ouders zijn! Zij zijn immers degenen die de materialen kopen en het geheel in elkaar zetten… Kan net zo goed een beetje plezier hebben. Er zijn ook tonnen leuke thema’s om uit te kiezen, zoals Disney prinsessen, Star Wars, circus, pyjamafeestje, enz.

Vooral voor het eerste verjaardagsfeestje kan er veel druk zijn. Spanning, zeker, maar ook wat druk. Het is het eerste verjaardagsfeestje van je kind ooit, je wilt ze trots maken!

Deze ene familie stond op het punt om de eerste verjaardag van hun zoon te vieren toen ze besloten tot het meest onvoorspelbare thema: Costco.
Ter verduidelijking, ja we bedoelen Costco de kruidenierswinkel! Op het eerste gezicht niet zo’n spannend thema, maar de ouders hebben het uiteindelijk toch echt overtroffen en zijn behoorlijk creatief geworden met het hele idee. Het is zeker te zeggen dat ze zich zeker niet hebben ingehouden.

De moeder van de familie, Josie, was zich aan het klaarmaken voor de verjaardag van haar zoon Mason. Ze heeft ook een 4-jarige dochter genaamd Madison.

“Mijn man, Sebastian, en ik zijn zes jaar getrouwd,” vertelde Josie aan Bored Panda. “Hij is een financieel adviseur, dus het nemen van slimme financiële beslissingen is letterlijk zijn werk. Wat een directe verbinding is met zijn liefde voor Costco.” Sebastian is ook verantwoordelijk voor de keuze van het thema, wat nu heel logisch is.

“Het feestthema was vrij last minute, dus het kwam samen in ongeveer twee weken,” zei Josie. “Mijn man besloot dat we een Costco thema moesten doen voor het verjaardagsfeestje. Het klonk volkomen absurd voor mij, dus ik begon meteen zijn visie tot leven te brengen.”
Het feestje vond ook plaats rond Halloween en de vrienden van de familie bleven memes sturen van kinderen en honden verkleed als Costco-medewerkers.

“We wisten dat we wilden dat Mason de focus zou zijn, vandaar het posterbord van de werknemer van het jaar dat we maakten. We kochten een goedkoop ballonboogframe omdat onze dochter zijn feestje steeds een grandioze opening bleef noemen, en toen maakten we de naamkaartjes, drukten we borden uit voor het eten, en kochten we een set rode lunchtrommels om ‘monsters’ te serveren, de vrouw kon niet benadrukken hoe makkelijk het was om het allemaal te laten gebeuren. Onze lokale Costco hield van het thema en voorzag ons van een ledenposter die ze toevallig hadden liggen”.

“Waarom houdt hij van Costco en Costco’s Kirkland merk? Kwaliteit, consistentie en besparing”, vervolgt de moeder. “Het idee van mijn man om de kinderen mee te nemen naar de lunch is naar Costco rond het middaguur op een zaterdag en het eten van snacks.”
“Een paar maanden geleden vroeg ze mijn man waar de baby’s vandaan komen, hij vertelde haar Costco… Ik heb die theorie sindsdien moeten verdoezelen zodat ze zou stoppen met vragen, “Waar denk je dat ze de baby’s houden?” Elke keer als we er naartoe gingen.

Costco neemt echt het leven van het gezin over en is zo’n beetje de bron van alles in huis, van luiers tot babyvoeding.

“Het is niet zo dat onze zoon wist wat er aan de hand was, het thema was duidelijk niet voor hem. Het was wel voor ons”, vervolgt Josie. “Trouwens, als we een thema moesten kiezen om dingen te weerspiegelen die Mason leuk vindt, zou het thema klappen en proberen van alles te eten wat niet eetbaar is”.

Te zien aan de foto’s sloegen Josie en Sebastian de spijker op de kop!