Duo improviseert als de muziek niet start – de menigte gaat uit hun dak

Een echte danser weet hoe hij moet improviseren als dat nodig is en ziet het als een kans om zijn vaardigheden uit te dagen. Dit is wat dit geweldige koppel deed in het Seoul Lindyfest 2018.

Net wanneer je weet dat alles klaar is en je zo opgewonden bent om je talent te laten zien, maar de muziek ineens niet start. Het gebeurt en artiesten uit de entertainmentindustrie weten maar al te goed dat je soms moet improviseren om de show gaande te houden.

Toen de medewerkers van het Seoul Lindyfest2018 Remy en Tatiana lieten weten dat hun muziek niet begon, begonnen de twee dansers hun eigen beats te creëren door met hun vingers te knippen. Gelukkig speelde de muziek en was het hun teken om te gaan dansen.

Het Lindy Harper Festival in Seoul of beter bekend als het Seoul Lindyfest 2018 werd 12 – 14 oktober 2018 gehouden in de Big Apple Bar in Seoul, Zuid-Korea.
Hier werd verwacht dat mensen de meest veelbelovende namen in de dansindustrie zouden ontmoeten, een hete competitie zouden zien, plus geweldige workshops van de beste instructeurs!

Onder de instructeurs zijn Remy Kouakou Kouame en Tatiana UDRY, die deze prachtige lindy hop dans hebben gedaan. Als je een fan bent, zou je al weten wie ze zijn, maar als dit de eerste keer is dat je hun namen hoort, dan moet je zeker hun trending video’s bekijken!

Nou, dit is een voorstelling waar iedereen met plezier naar zou kijken! Neem de tijd en geniet van Remy en Tatiana’s Lindy hopdans!