Doktoren vinden schildpad in geslachtsdeel van een vrouw

De Spaanse politie ondervraagt op dit moment een Britse vrouw, omdat medici in haar vagina een dode schildpad vonden. Dit bizarre incident gebeurde op het Spaanse eiland Tenerife.

Schildpad
We kunnen natuurlijk heel flauw beginnen met ‘komt een vrouw bij de dokter.’ Toch is het echt zo gegaan, want de Britse bracht een bezoek aan een Spaanse kliniek nadat ze pijn had bij haar edele delen. Toen dokters onderzoek deden, wisten ze niet wat ze zagen. Uit haar vagina haalden ze een dode schild, die voor een infectie had gezorgd.

Dierenmanieren
Hoe het beest precies naar binnen is gekomen, is niet bekend. Volgens de Spaanse krant El Dia vertelde de vrouw aan vrienden dat ze zich slecht voelde nadat ze samen gefeest hadden. Hoe het dier haar lichaam is binnengekomen kan ze zich echter niet meer herinneren. Politie hoopt door middel van onderzoek meer duidelijk te krijgen.

Gevonden voorwerpen
Het is niet de eerste keer dat mensen iets vreemds in hun lichaam stoppen en dus komt de vrouw in een bijzonder rijtje. Zo zijn er in Amerika al batterijen, een coaxkabel, een domino en ballonnen in hun achterste stoppen. In China was er jongen die een usb-kabel in zijn penis stopte en het er niet meer uit kreeg. Ook in Engeland heeft de vrouw bijzonder gezelschap: daar kwam een vrouw op de eerste hulp terecht omdat haar bedpartner een buttplug iets te enthousiast naar binnen duwde.