Dít is de ‘dubbelganger’ van Monique Westenberg

Monique Westenberg heeft een dubbelganger. En die blijkt ze ook nog eens vrij goed te kennen.

Het gerucht gaat dat iedereen wereldwijd tenminste één dubbelganger heeft. De meesten van ons komen onze dubbelgangers niet tegen, maar Monique Westenberg hoeft niet ver te zoeke: haar schoonzusje Jerney Westenberg lijkt namelijk bizar veel op haar.

Familie
Dat Monique graag gezins- en familiekiekjes deelt moge duidelijk zijn. André en kleine André zijn veelvuldig op haar Instagram-account terug te vinden. Maar ook de rest van de Westenberg-clan maakt zo af en toe hun opwachting. Schoonzusje Jerney was jarig, en Monique wilde haar graag in het zonnetje zetten, dus ze postte een foto van Jerney met felicitaties erbij (in tegenstelling tot Bridget Maasland, die laatst ook een vriendin via Instagram feliciteerde… door een foto van zichzelf te posten. Tja.)

Dubbelganger
“Gefeliciteerd lieve schoonzus! Geniet van je dag met z’n viertjes! Love you!”, schreef Monique bij de foto van haar schoonzusje. Hoewel de felicitaties binnenstroomden, zorgde de post ook voor veel verwarring. Veel volgers dachten namelijk dat Monique ook een Bridget Maaslandje had gedaan en een foto van zichzelf had gepost. Maar niets bleek minder waar: Jerney lijkt namelijk gewoon als twee druppels water op Monique!

Zo reageerden veel volgers met: “Wauw, jullie zouden echt zussen kunnen zijn. Jullie lijken echt op elkaar” en “Ha leuk! Iedereen heeft een dubbelganger, maar jij kent je dubbelganger!” Jerney is getrouwd met de broer van Monique, Mathieu. De dames zijn dus geen zussen van geboorte, maar zouden er wel voor door kunnen.